A feketeribizli kitűnő C-vitamin forrás. A C-vitaminon kívül még számos vitamint és ásványi anyagot tartalmaz. A gyümölcs kíméletes feldolgozása megőrzi a feketeribizli felséges aromáját és kellemes ízét. Nem tartalmaznak tartósítószereket, színezéket.

Fogyasztása különösen ajánlott: vérzékenységben szenvedőknek, betegség után, a lábadozás ideje alatt.

Fogyasztási javaslat:

Reggel éhgyomorra 1-1,5 dl. 1 üveg kb. 5-7 napra elegendő.

Összetevők: víz, bio feketeribizlilé, bio nyers nádcukor.

Figyelmeztetés:

Használat előtt felrázandó. A felbontott üveg lezárva és hűtve 5 napig tárolható. Felbontás után hűtőben max. 5 napig. Az üveg alján található üledék, esetleges zavarosság a gyümölcsök, ill. zöldségek értékét megőrző előállítás velejárója.

Forgalmazó: Dr. Steinberger