kókuszvirág cukor egy természetes édesítőszer, amelyet a kókuszpálma virágának nedvéből nyernek. Számos előnyös tulajdonsággal rendelkezik, amelyek népszerűvé teszik az egészségtudatos fogyasztók körében.

Mire jó a kókuszvirág cukor?

  1. Alacsonyabb glikémiás index (GI): Lassabban emeli meg a vércukorszintet, mint a hagyományos cukor, ezért jobb választás lehet cukorbetegséggel vagy inzulinrezisztenciával küzdők számára.
  2. Gazdag tápanyagokban: Természetes formájában tartalmaz nyomelemeket, mint a vas, cink, kálium, kalcium, és antioxidánsok, amelyek hozzájárulnak a szervezet egészségéhez.
  3. Természetes édesítőszer: Finom karamellás íze miatt remekül használható süteményekben, italokban, turmixokban és egyéb ételek édesítésére, miközben mellőzi a finomított cukrok káros hatásait.

Összetevők: 100% kókuszvirág cukor

Forgalmazó: Ko-Ko Impex Kft.