Unod már a kukoricát, a hajdinát? Akkor itt az ideje, hogy valami mást próbálj ki!

A hüvelyesek fehérjét és rostot, valamint jelentős vitamin- és ásványianyag-forrást, például vasat, cinket, folátot és magnéziumot biztosíthatnak. Tésztáinkra egytől-egyig igaz, hogy glutén-, tej-, tojás-, szója-, kukoricaliszt-, burgonya-, és adalékanyagmentesek. Állati összetevőktől szintén teljesen mentesek, így vegánok és vegetáriánus életmódot folytatók számára is fogyaszthatóak. Rendkívül gyorsan és egyszerűen elkészíthetők és az alapanyagoknak köszönhetően tápanyagokat juttathatunk általuk a szervezetünkbe.

Összetevők: csicseriborsóliszt, víz, útifű maghéj liszt

Elkészítési javaslat: Tegyük a kívánt mennyiséget bő, forrásban lévő vízbe, adjunk hozzá egy csipet sót és alacsony fokozaton főzzük 3-5 percig, szűrjük le, majd bő vízzel öblítsük át. A hagyományos tésztával megegyező módon fogyasztható.

Forgalmazó: Éden Prémium