A csicseriborsóliszt, a csicseriborsó őrleménye,
melyet krémlevesekhez, pástétomokhoz, de akár humuszkrém készítéséhez is fel lehet használni. Fűszerezéséhez vöröshagyma, petrezselyem, majoranna, paprika, borsikafű, szójaszósz ajánlott. A csicseriborsó élelmi rostokban gazdag, így támogathatja emésztésünket. A hüvelyesek fehérjét és rostot, valamint jelentős vitamin- és ásványianyag-forrást, például vasat, cinket, folátot és magnéziumot biztosíthatnak

Összetevők: 100% csicseriborsó

Allergén információ: A termék dióféléket feldolgozó üzemben készül.

Tápérték adatok 100g termékben
Energia 1377 kJ
329 kcal
Zsír 6 g
-Amelyből telített zsírsavak 1,1 g
Szénhidrát 42 g
-Amelyből cukrok 2,2 g
Rost 16 g
Fehérje 19 g
Só 0,01 g

Forgalmazó: Éden Prémium