A köles az egyik legősibb gabona, mind rost-, mind aminósavtartalma miatt érdemes beillesztenünk az étrendünkbe. Igen széles körben felhasználható.

A kása készítésekor semmilyen adalékanyagot nem adunk hozzá a köleshez és nem is veszünk ki belőle semmit, tehát minden érték, amely a kölesben természetes formában megtalálható, a kásában is benne van. Így már nem csak köretként, hanem reggelire is fogyaszthatsz rostban, vitaminokban és ásványi anyagokban gazdag gabonát!

A köles zsírtartalma valamivel magasabb, mint a többi gabonának, ezért könnyebben avasodik. Érdemes lehet felbontás után hűtve tárolni.

Elkészítés: a kását alaposan keverje el forró vízzel vagy rizsitallal. 1-2 perc után fogyasztásra kész. Használható natúr, zöldséges, gyümölcsös kásákhoz, levesek és szószok sűrítésére.

A termék erős, jellegzetes illattal bír, ami a zacskóból való kiöntés után pár perccel elillan!

Összetevők:  extrudált köles* 
*= Ellenőrzött Ökológiai Gazdálkodásból.
Ellenőrizte: Biokontroll Hungária Nonprofit Kft. HU-ÖKO-01

 Tárolás: Száraz, hűvös helyen tartandó!

Forgalmazó: Biorganik Online Kft.